Bucătărie la comandă

Locul unde pasiunea întâlnește utilul.

Mobilier de bucătărie

Bucătăria este locul central al casei, din cele mai vechi timpuri este considerată inima casei, acolo unde pe lângă prepararea hranei zilnice se povestesc întâmplările de peste zi și se fac planuri în familie. Fiind zona cea mai folosită a casei, și mobilierul recomandat trebuie să fie de cea mai bună calitate, atât din punctul de vedere al matrerialelor, cât și din punct de vedere al accesoriilor. Aici nu ar trebui făcut nici un fel de rabat de la calitate și funcționalitate.

Datorită experienței accumulate de-a lungul anilor, experții noștrii în proiectare vă pot recomanda cele mai bune soluții de configurare al unui mobilier de bucătărie adecvat spațiului, al utilităților și al bugetului, iar pentru fiecare client găsim cele mai bune soluții.

Mobila de bucătărie la comandă se poate realiza din PAL integral, din PAL contur și uși MDF înfoliat , dar cel mai bine se comportă și  recomandăm MDF vopsit datorită rezistenței  în mediu umed și temperatură ridicată.

Într-o locuință, locurile de gătit, de luat masa sau cafeaua cu prietenii, pot face din bucătărie una dintre cele mai îndrăgite încăperi.