Despre noi

MDM Monica Design a luat naştere din dorinţa de a oferi clienţilor mai mult decât o gamă variata de mobilier şi decoraţiuni. Serviciile oferite clienţilor noştri se bazează în primul rând pe realizarea mobilierului la comanda, in urma unei consultante de specialitate iar oferta noastră este extrem de largă şi adaptată fiecărei cerinţe. Decizia de mobilare şi decorare a unei case fiind una din deciziile importante în viaţa, punand cu toţii pasiune în ceea ce facem şi trăim alături de clienţii noştri toate fazele emoţionale ale proiectului lor.
Împreună cu clientul, identificăm stilul preferat prin cunoaşterea cât mai multor detalii: stil de viaţă, culori, tabieturi. Toate acestea ne ajută să consiliem un anumit tip de mobilier. 
Este importantă cunoaşterea spaţiului, astfel încât, piesele de mobilier să fie armonios amplasate, iar proiectele realizate de consilieri să reprezinte soluţiile tehnice cele mai adecvate şi potrivite spaţiului.
Nu în ultimul rând, ţinem cont de bugetul clientului şi găsim întotdeaua o soluţie pentru orice buget de la mediu la înalt.
Referinţele clienţilor noştri sunt cea mai importantă realizare a companiei noastre, pentru care se dedica tot devotamentul şi profesionalismul întregii echipe a MDM MONICA DESIGN. 
mdm-monicadesign.ro